Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Első magyarok, magyar elsők - Nemzetünk Nagyjai aranyban kollekció

Ár:
7.990 Ft
3.990 Ft
Cikkszám: NNAU-2209-UV
Szállítási díj: 1.690 Ft

Petőfitől, az első világhírű magyar költőtől az első magyar olimpiai bajnokig

200 éve, 1823-ban született Petőfi Sándor, az első magyar költő, akit a világirodalom is számon tart. Már életében lefordították verseit franciára, angolra. Az aranyozott érem most bevezető áron, csak 3.990 Ft!

Menny.:db

Leírás

Nagyjaink, akik magyarként elsők a világban, illetve elsők a magyarok között. Királyok, államférfiak, tudósok, akik naggyá tették hazánkat.

Mátyás az első és legnagyobb király, aki máig hatóan támogatta a magyar kultúrát. Corvina könyvtára ma is nagy kincs, a levelezésben bevezetett magyar nyelv használat sokat tett a nyelvfejlődésért, erősödésért.
Széchenyi Istvánnál, a „legnagyobb magyar”-nál talán senki nem tett többet a modern Magyarország megteremtéséért.
Kossuth Lajos a magyar nemzeti függetlenség, a polgári szabadságjogok és a gazdasági megerősödés legnagyobb történelmi alakja.
Szent István a magyar államalapító, az első magyar király. Egyben egyházalapító is, a nyugati kereszténység elterjesztője hazánkban.
Batthyány Lajos az első felelős magyar kormány miniszterelnöke. Vértanú, 1849 október 6-án kivégezték.
Semmelweis Ignác, az „anyák megmentője”, orvos, aki elsőként ismerte fel a kézmosás jelentőségét.
Hajós Alfréd az első magyar aranyérmes olimpiai bajnokunk.

A Nemzetünk Nagyjai Aranyban gyűjteményt egy exkluzív díszdobozzal tesszük teljessé. Az elegáns tároló nemcsak biztonságos, de esztétikus tárolási lehetőséget kínál a nemes vereteknek. A díszdobozt ajándékba küldjük meg Önnek a gyűjtemény negyedik érmével! A kollekció darabjait egyesével, 3-4 heti ütemezésben küldjük. Az első darab kedvező áron, 3.990 Ft-ért lesz az Öné! A kollekció további darabjait 3-4 hetente 7.990 Ft darabáron juttatjuk el Önhöz.

Az érmek a legkiválóbb, tükörveret minőségben kerülnek kiadásra. Minden érem színarany tükörbevonattal készül. Az érmeket védőkapszulába helyezzük. Az eredetigazoló tanúsítványokhoz elegáns tárolómappát küldünk ajándékba!

Paraméterek

Érem adat aranyozott részötvözet
Finomság tükörveretek
Súly 21 g
Átmérő 35 mm

Youtube videók