Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy az Érem Művészeti Kiadó Kft. honlapján köszöntsem!

 

Remélem, eddig látott ajánlataink felkeltették érdeklődését, és az alábbi összefoglalónk további segítséget fog nyújtani az Ön számára, hogy megismerhessen minket.

 

Az Érem Művészeti Kiadó Kft. a magyar éremgyűjtők kezdetben igencsak szűk, de később fokozatosan szélesedő köre számára tervez, készíttet és forgalmaz nemesfém és egyéb ötvözet alapú emlékérmeket.Termékeink között egyedi kibocsátások, egy határozott téma köré tervezett éremszettek és éremsorozatok egyaránt megtalálhatóak.

 

Széles palettájú termékskálánkon arany, ezüst és réz-nikkel, valamint ezüstözött, aranyozott, részaranyozott érmek egyaránt megtalálhatóak. Célunk, hogy a nemzetközi viszonylatban is magas elvárásokkal rendelkező magyar éremgyűjtők táborának minden tagja számára igényes és izgalmas gyűjtői darabokat kínáljunk.

 

Hogy ezt elérjük, kollégáink a lehető legjobb, folyamatosan megújuló képzésben részesülnek. Cégünknél a tervezés a művészi kreativitás, a kiterjedt kutatómunka és szigorúan vett, részletekbe menő szabályozás egyvelege. Ennek köszönhető érméink egyedi motívumvilága és a tematika mögött rejlő történelmi hitelesség.

 

Hasonlóan nagy hangsúlyt helyezünk érméink numizmatikai értékére is. A felhasznált alapanyagok, nemesfémek szigorú törvényi és céges ellenőrzésen, bevizsgáláson mennek át. A modern technológiák sorát felhasználó gyártás minden munkafolyamatát ellenőrizzük, a levert érmék további minőségellenőrzésen esnek át.

 

Törekvéseink sikerességének legfőbb bizonyítéka a több mint 12 000 főt számláló, és folyamatosan bővülő, megbecsült Ügyfélkörünk! Gyűjtőink között üdvözölhetünk numizmatákat, történelemkedvelőket, de befektetni vágyókat egyaránt.

 

Hogy a gyűjtői élményt a lehető legteljesebbé tegyük, cégünk prémium kiegészítőket is biztosít, a legtöbb gyűjtemény esetében AJÁNDÉKBA! Minden egyes tükörveretű érmét biztonságos védőkapszulába helyezünk, ezzel megakadályozva a korróziót és a minőségromlást. Az érmék esztétikus tárolására exkluzív tárolókazettát kínálunk. A tanúsítvány az adott érme kódját, numizmatikai adatait, valamint esetlegesen egy-egy rövidebb leírást is tartalmaz. Ennek segítségével évtizedek múltán is bizonyíthatóvá válik az adott érme nemesfémtartalma és eredete.

 

Mindezeken kívül a legfőbb feladatunknak a folyamatos fejlődést és fejlesztést tekintjük, hogy szolgáltatásaink a lehető legpontosabbak és megbízhatóbbak, érméink pedig mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban is versenyképesek maradjanak. Hiszen mi a gyűjtőkért dolgozunk!

 

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése vagy hozzászólása lenne, a honlap tetején és alján található "Kapcsolat" menüpontra kattintva érhet el minket!

 

A társaságunkról további adatokat a honlap tetején és alján található "Vevőgaranciák - ÁSZF"  menüpontra kattintva talál.

 

Remélem, hamarosan Önt is gyűjtőink körében üdvözölhetjük!


Gregus Zsolt
Ügyvezető igazgató
Érem Művészeti Kiadó Kft.